Opslagruimte voor particulieren

Gaat u verhuizen, verbouwen of wilt u eindelijk uw zolder, kelder of garage gaan gebruiken? De HuurHal verhuurt wel 10 verschillende maten opslagruimtes waar u uw hele inboedel, of een gedeelte hiervan, tijdelijk of voor langere tijd, droog, schoon en veilig op kunt slaan. Een opslagplaats van de Huurhal is altijd een geventileerde, schone ruimte, variërend van 1 tot 21 m³. Op aanvraag zijn ook grotere ruimten beschikbaar.

Uw goederen veilig opgeslagen

Bij de HuurHal staan uw goederen veilig door de aanwezigheid van een toegangscontrolesysteem in het pand. U bent eigenaar van de sleutels van uw eigen opslagunit. Dat betekent dat u de enige bent die toegang heeft tot uw opslagruimte, niemand anders.

//

Motorstalling, caravan of vouwwagen stallen?

Uw motor, caravan of vouwwagen staat bij de HuurHal droog en vrij van weersinvloeden op de begane grond. Driemaal per stallingsjaar kunt u uw motor, caravan of vouwwagen kosteloos halen en brengen. Wij verzoeken u twee werkdagen van tevoren hierover een afspraak te maken.

Voor slechts € 2,50 per maand extra wordt uw motor aangesloten op een accu-druppellader om de accu in optimale conditie te houden.

Bij de HuurHal kunt u ook terecht voor:

  • Dozen
  • Stellingrekken
  • Aanhangernetten
  • Dekzeilen
  • Tape, spanbanden en tie wraps
  • Kettingsloten
  • Transportmiddelen
  • En vele andere verhuisgerelateerde zaken

Een opslagplaats voor bijvoorbeeld:

Verhuizing of verbouwing
Tijdelijk verblijf in het buitenland
Seizoensgebonden goederen

Flexibel huren

De ene maand meer ruimte nodig en de andere maand iets minder? Per maand kunt u eenvoudig op- of afschalen naar een andere maat unit.Waarom kiezen voor de HuurHal?

Schone, nette boxen en verschillende afmetingen
Klein van opzet, groot in mogelijkheden
Vertrouwde omgeving
Alleen u heeft de sleutels tot uw opslagruimte
Makkelijk toegankelijk van 7 uur 's ochtends tot 11 uur 's avonds (24 uur en/of 7 dagen per week toegang op aanvraag)
Betaalbaar