Veelgestelde vragen

Uw goederen staan volkomen veilig. Het pand heeft een eigen toegangscontrolesysteem en iedere afzonderlijke unit is voorzien van een slot. U bent eigenaar van de sleutels van dit slot. Dit betekent dat niemand anders bij uw goederen kan. Verder is het pand elektronisch beveiligd.

Uw opgeslagen goederen vallen onder uw eigen inboedelverzekering.

De kosten voor het huren van een unit zijn afhankelijk van de grootte. Een unit is te huur voor minimaal één maand. De HuurHal beschikt over units in verschillende afmetingen variërend van 1 m³ tot 21 m³. U huurt dus altijd precies wat u nodig heeft!

Eenvoudig kunt u per maand de grootte op- of afschalen. Handig wanneer u de ene maand meer ruimte nodig heeft en de andere maand iets minder.

Jazeker, de HuurHal is geopend van maandag tot en met zaterdag van 07.00 uur 's ochtends tot 23.00 uur 's avonds. Wilt u alle dagen van de week, 24 uur per dag toegang tot uw unit? Ook dat is mogelijk. Neem hiervoor contact op via info@huurhal.nl of bel met 06 12 20 71 10.

Een unit kunt u huren voor een korte periode vanaf 1 maand of voor langere tijd.

U mag goederen opslaan zolang deze binnen de gestelde voorwaarden vallen. Onderaan de pagina vindt u de algemene voorwaarden en stallingsvoorwaarden.

Jazeker, uw motor, caravan of vouwwagen staat bij de HuurHal droog en vrij van weersinvloeden op de begane grond. Driemaal per stallingsjaar kunt u uw motor, caravan of vouwwagen kosteloos halen en brengen. Wij verzoeken u twee werkdagen van tevoren hierover een afspraak te maken.

Voor slechts € 2,50 per maand extra wordt uw motor aangesloten op een accu-druppellader om de accu in optimale conditie te houden.

Jazeker, de HuurHal is voor bedrijven heel interessant. Heeft u een grote (seizoens)voorraad, beursmaterialen, archief, inventaris of promotieartikelen die dure kantoormeters in beslag nemen? Sla ze droog, veilig en altijd bereikbaar voor u of uw medewerkers op bij de HuurHal. Ook zijn onze opslagruimtes perfect te gebruiken voor vertegenwoordigers of servicemedewerkers als mini-magazijn of servicedepot.

Flexibel huren

De ene maand meer ruimte nodig en de andere maand iets minder? Per maand kunt u eenvoudig op- of afschalen naar een andere maat unit.Waarom kiezen voor de HuurHal?

Schone, nette boxen en verschillende afmetingen
Klein van opzet, groot in mogelijkheden
Vertrouwde omgeving
Alleen u heeft de sleutels tot uw opslagruimte
Makkelijk toegankelijk van 7 uur 's ochtends tot 11 uur 's avonds (24 uur en/of 7 dagen per week toegang op aanvraag)
Betaalbaar